Allt behöver förstås inte vara sant

Paula befinner sig i den norrländska byn Avemo efter att hon varit nära att mista livet under ett av sina uppdrag som fotograf. Händelsen har skakat om henne i grunden och chocken har ännu inte helt släppt sitt grepp efter insikten om vad som skulle ha kunnat hända.

När hennes redaktör Florence föreslår att hon ska fotografera Lärktornets själ säger hon ja, utan att egentligen veta vad det innebär. ”Se det som ett slags kombinerat jobb och konvalescens”, säger Florence och ordnar snabbt med allt det praktiska innan Paula hinner protestera.

Snart får Paula anledning att fundera över på vems uppdrag hon egentligen är i Avemo, och vilka är egentligen ciceronerna som hämtar henne om natten för att överlämna olika ledtrådar?

ISBN 9789189825277

Om författaren

Åsa Snöljung bor i Stockholm, men idén till boken kom till när hon under ett par år bodde i Spanien. I mötet med ett nytt land och ett nytt språk väcktes fascinationen över hur mycket vi har med oss som påverkar hur vi tolkar vår omgivning. Allt kanske inte är vad det först verkar vara.

Rekommenderas för dig