Är det på riktigt

Det händer inte på riktigt! Känslan av att situationen är alltför absurd för att vara verklig uppenbarar sig när Veronica upptäcker att hennes sambo Niklas oförklarligt försvunnit under ett stopp på en bensinmack. Veronica liftar med ett gäng som är på väg till rockfestival och bestämmer sig för att följa med – och på en festival kan ju vad som helst hända …

Den omedelbara dragningskraft hon känner till den mystiske Daniel och den oemotståndlige optimisten Henke får henne att hänge sig åt festivalstämningen. Det är musik, lust och livsglädje som varvas med förtvivlan och grubblerier. Men i verkligheten finns Niklas, hennes livskamrat som stått för kärlek och lojalitet.

Tog deras förhållande slut där på rastplatsen eller kan de finna varandra igen? Hur kan lust och kärlek krocka och vad är egentligen på riktigt eller viktigt i dessa känslostormar?

ISBN 9789189741034

Om författaren

Gunilla Persson - En röd tråd i både hennes liv och boken är passionen för hårdrock. Hennes relation till både skrivande och rock började under tonåren med en förälskelse i den känslospegel som hon fann där. Under livets gång har de i perioder haft en mer slumrande tillvaro då jobb och familj haft första prioritet. Efter ett par svåra livsomständigheter sökte hon sig tillbaka till både musiken och skrivandet för att hitta inspiration och livsglädje igen. Manus till denna bok skrevs för flera år sedan men processen att färdigställa det väckte en gammal dröm till liv att se om det kunde bli en bok på riktigt.

Rekommenderas för dig