Hem Författare Kjell Enhager Tänk låsningar och lösningar

Tänk låsningar och lösningar

Kan jag påverka mina tankar? Kan jag påverka mitt liv?« »Two things define you. Your patience when you have nothing, and your attitude when you have everything.

Kjell Enhager är en av Sveriges mest framgångsrika coacher. I snart 30 års tid har han hjälpt många av världens främsta idrottsstjärnor, kulturpersonligheter och företags- ledare till nya höjder i sin karriär.

Men vad är det som gör att vissa människor och vissa företag når så mycket längre än andra? Vad är framgångs- receptet?

I Kjell Enhagers metod ingår att fokusera på lösningar, inte på låsningar – att uppmärksamma det man gör bra och inte fastna i negativa tankemönster genom att minnas de gånger när det gått dåligt.

Nu kommer supercoachens första egna faktabok – en kombination av handlingsorienterad guidebok och inspi- rerande berättelse om människor han mött och livsval han ställts inför. I Fokusera på lösningar, inte på låsningar delar Kjell generöst med sig av erfarenheter från arbetet med multinationella företag som Walt Disney, svenska fram- gångssagor som H&M och Stadium, golfproffs som Nik Faldo och Annika Sörenstam, kämpande team som damlaget IFK Göteborg samt möten med privatpersoner, företagsledare och chefer – och inte minst av livet därhemma med hustrun Lotta och barnen.

Här finns stora doser humor och en genuin nyfikenhet på det mänskliga beteendet – liksom i allt som Kjell gör!

Lämna en kommentar