Hem Butik Böcker fotoböcker Instagram changed my life

Instagram changed my life

300 kr

Beskrivning

En av Sveriges största instagrammare släpper fotobok

Christoffer Collin, mer känd som Wisslaren på Instagram, är en svensk fotograf med 1,4 miljoner följare, och en av ett fåtal fotografer i världen med så stor följarskara. Efter en olycka i familjen och en efterföljande 90 mil lång vandring omvärderade han livet och började fotografera sitt närområde i de djupa skogarna i Värmland.

Christoffer lade upp sin första bild på Instagram i mars 2012. Han fick en explosiv tillväxt av personer som gillade hans bilder, och idag är han en av få fotografer i Sverige som försörjer sig via Instagram. Med basen i Karlskoga tar han bilder som visar det melankoliska nordiska landskapet. I sin första bok Instagram Changed my Life redogör han för sin resa och visar upp ett urval av sina bästa bilder. Christoffer berättar också hur det gick till när några få följare raskt blev en miljon.

Boken är lite som ett kinderägg: otroligt fina bilder, en gripande story om olyckan som förändrade Christoffer liv och tips kring fotografering och Instagram.

Efter olyckan omvärderade Christoffer sitt liv och följde med på en 90 mil lång välgörenhetsinsats i Thailand för ett barnhem (för barn som hade förlorat sina föräldrar i tsunamin). Han dokumenterade resan, men väl hemma igen blev han uppsagd från jobbet och började fotografera naturen kring Karlskoga med sin iPhone. Idag jobbar han med kameratillverkaren Hasselblad.

Extra speciellt är att detta är en av de första fotoböckerna med statistik kring alla bilder, både hur många likes och kommentarer den har fått och geografisk plats.

Mer information

Vikt 500 g