Hem Butik Böcker Management Ledarskapets möjligheter : 40 tänkbara fällor och möjliga lösningar

Ledarskapets möjligheter : 40 tänkbara fällor och möjliga lösningar

220 kr

Praktik och inspiration för moderna ledare

Det är inte lätt att vara ledare i dagens företag och organisationer. Den allt snabbare förändringstakten i samhället innebär att det blir svårare att göra rätt vägval. Ändå kan relativt enkla lösningar vänta runt hörnet. De små stegens förändring och förbättring visar sig oftast vara mer effektiva än drastiska grepp som skapar förvirring.

Beskrivning

Peter Eriksons nya bok beskriver verkligheten i dagens företag, organisationer, myndigheter och kommuner en verklighet som innebär slimmade organisationer, kortsiktig kvartalsekonomi, diffusa arbetsbeskrivningar och uppifrånstyrning ¬men den ger också många goda exempel på människor som lyckats. Här får vi konkreta tips för att hantera varningssignalerna på arbetsplatsen och förslag på hur det egna ledarskapet kan utvecklas.

Peter Erikson är en av Sveriges mest erfarna konsulter inom strategisk kommunikation och ledarskap. Han har under mer än 30 år arbetat med pressjour, varit kommunikationschef i både börsföretag och organisationer samt VD för två av Sveriges ledande PR-konsultföretag.
Han har också varit styrelseordförande och styrelseledamot i ett antal företag samt engagerats som lärare och kursledare vid många utbildningar både inom privat och offentlig sektor.
Hans förra bok, Planerad kommunikation, har sålt i mer än 30 000 exemplar.

Dagens samhälle och arbetsklimat förändras i rasande takt, trycket på ledare på olika nivåer ökar och många vilsna behöver coachas till ett modern ledarskap
Peter Erikson är en välkänd ledarskapskonsult med stor cred

Mer information

Vikt 750 g
Dimensioner 180 × 249 × 24 mm