Byrån för ökade livsupplevelser

Tom lever livet som han så länge har drömt om. Han har lyckats träna bort ungdomens alla extrakilon och landat drömjobbet på en framgångsrik konsultfirma på säkert avstånd från föräldrarna. Men nu när han äntligen har skapat sitt perfekta liv, varför sitter han då på kontoret och drömmer sig bort till en parkbänk?

På parkbänken vilar pensionären August under sina dagliga promenader. Mest av allt längtar han efter att dö. I väntan på att det ska ske sitter han och drömmer om tiden när han hade ett jobb att gå till och någon som väntade på honom.

När Malou på ”Byrån för ökade livsupplevelser” ger Tom och August chansen att byta liv med varandra blir deras tillvaro allt annat än förutsägbar. Med stapplande tangosteg, en rad missförstånd och stöttning av Café Kringlans sprudlande servitris Klara, börjar nya drömmar att ta form.

Byrån för ökade livsupplevelser handlar om livets skoskav, vänskap och om att hitta hem när man har gått vilse.

ISBN 9789189778436

Om författaren

Nina Modig är forskaren som kände att hon ville nå ut till fler (enligt rykten läses doktorsavhandlingar av 2,5 personer i snitt). När hon inte ägnar dagarna åt att leda utvecklingssprojekt som managementkonsult försöker hon få ner historierna i sitt huvud på papper. I smyg drömmer hon om att ostört få sträckläsa fler böcker, bli yogalärare och vikariera på café. Det får hon utlopp för i sin skönlitterära debut Byrån för ökade livsupplevelser.

Rekommenderas för dig