Christopher

I det moderna samhällets framväxt krockar vetenskap och vidskepelse när det sker märkliga mord i en liten engelsk by på 1880-talet. Ateisten Christopher följer motvilligt med när hans far prosten skickas av kyrkan för att undersöka om dödsfallen har en övernaturlig orsak.

Christopher är säker på att det finns en rationell förklaring och startar egna efterforskningar. Mötet med en mystisk man leder in Christopher i en relation som överstiger vänskap. En relation som riskerar att avslöja hans innersta hemlighet. En hemlighet som kan rasera hela Christophers liv. Samtidigt fortsätter mördaren sin framfart.

 

Ardentes utbildning till legitimerad djursjukskötare kom väl till pass inför de morbida efterforskningar som krävdes för Christopher. Blod, ben och bukinnehåll var Ardentes vardag tills hon 2019 diagnosticerades med myalgisk encefalomyelit (ME/CFS).

Ardente gillar att skriva om det queera och det makabra. Gotisk estetik, religion och utforskandet av människors syn på sexualitet återkommer i hennes verk.

Ardente utkom 2015 med erotiknovellen Bunden av lust. 2019 publicerades en av hennes erotiska grafiska noveller i Fantasi & Nymfomani – En antologi.

 

Instagram: @tinybatonapumpkin

Hemsida: www.ardenteklint.se

ISBN 9789189741188

Om författaren

Ardente bor i Huddinge tillsammans med sin partner, hunden Lara och katten Illidan, Christopher är hennes debutroman.

Rekommenderas för dig