De tre musketörerna

Tre fastighetsmagnater träffas på en stor fastighetsmässa i Frankrike. Alla brinner för sitt jobb, men är det äran, makten eller girigheten som driver dem? I en bransch där så mycket handlar om pengar kan verkligheten vara tuff och människor fara illa.

Charlotte är fastighetschefen som aldrig känner att hon räcker till, medan hennes kollegor verkar flyta ovanpå i en värld av lyx och flärd. Men vad händer egentligen bakom de braskande tidningsrubrikerna?

De tre musketörerna är en stark, spännande och realistisk berättelse som handlar om allt ifrån kärleksaffärer till mord. Samtidigt får du stifta en närmare bekantskap med bostadsmarknaden i Sverige, och får en inblick i hur saker och ting hänger ihop, och hur oskrivna regler påverkar allas bostadssituation.

 

ISBN 9789189778474

Om författaren

Gun-Inger Kjellander är egentligen ekonom men utbildade sig till fastighetsförvaltare för 30 år sedan, och sedan dess drivit egenföretag i branschen. Hennes engagemang för att förnya tankesätt har gett henne förtroendeuppdrag i olika styrelser. Hon har också suttit i hyresnämnden i många år.

Rekommenderas för dig