En liten handbok i uppstigningens tid

Vi lever i en tumultvärld som eskalerar för varje dag. Det känns som om vi inte hinner med i allt nyhetsflöde som omger oss och vi kan känna oss vilsna i en alltmer brutal verklighet.

 

Det som pågår just nu är ett paradigmskifte och det måste röra på sig på alla plan för att komma till en förändring. När det ser som mörkast ut så vet man att det kommer att vända och bli bättre. Genom historiens tid har vi fått veta att förändring sker genom att det eskalerar för att nå en brytpunkt då det sedan kollapsar och ger plats för en ny era. Vi står mitt uppe i den.

 

När vi har bearbetat oss själva är vi redo för den nya plattformen där vi kan vara med och bygga den värld vi vill se tillsammans och för oss själva, men också för våra barn och barnbarn och deras barn. Vi skapar med tankens kraft och agerar utifrån vårt medvetande.

 

Vilken framtid önskar du se? Vad kan du bidra med? Vad känns rätt för dig?

 

Jag vill ge dig en liten hjälp att upptäcka din inre styrka för att du själv ska kunna skapa det du vill se och uppleva. Det börjar alltid inifrån. Människan har så enormt mycket skaparkraft. Det är dags att ta fram den nu!

 

Jag är certifierad livscoach och beteendeterapeut. Genom hela mitt liv har jag studerat människor för att försöka förstå meningen med vår existens. Mitt passionerade intresse för personlig utveckling har gett mig en grund att stå på och den delar jag med mig av i den här boken. Hoppas du kommer ha nytta av den. Allt jag vill är att se en värld av lyckliga människor.

ISBN 9789189778405

Rekommenderas för dig