Hem Författare Ebba Hallin Hur kan misslyckande föda succé? Klarnas VD berättar öppenhjärtigt i ny bok...

Hur kan misslyckande föda succé? Klarnas VD berättar öppenhjärtigt i ny bok om felsteg i affärslivet

Ebba Hallin och Nils von Heijne är aktuell med ”Fuckups och businessblunders – felsteg som framgångsrecept”. Boken lyfter fram de problem, felsteg och misslyckanden som kantat vägen till succé för några av Sveriges mest framgångsrika personer. Mediebilden av vägen till framgång är ofta spikrak medan verkligheten är en helt annan. Flera framgångsrika profiler delar här öppet med sig av sina resor till toppen i hopp om att kunna sporra fler att våga ta steget och uppfylla sina drömmar och till och med förändra samhället!

Niklas Adalberth – en grundarna till miljardbolaget Klarna – inledde sin entreprenörsbana som 13-åring genom att tillverka och sälja falskleg. Pengarna gick till godis så att han skulle kunna stilla sitt tilltagande sockerberoende. Verksamheten utvecklades till ett kriminellt nätverk, som polisen fick kännedom om. Detta blev en vändpunkt för Niklas – han klarade sig med böter som han fick kämpa länge för att betala av. Men han lärde sig att hålla sig på rätt sida lagen och att jobba stenhårt.

Övriga personer som kommer till tals är bland andra dessa: Aviciis manager Ash Pornouri, författaren/föreläsaren Henrik Fexeus, före detta riksbankschefen Lars Heikensten, före detta kulturministern Cecilia Stegö Chilò, stjärnkrögarenPontus Fritihiof och AnnaOmstedt Lindgren, en av grundarna till matsajten Tasteline.

För mer information och recensionsexemplar, var vänlig kontakta:

Jimmy Sjökvist
[email protected]
0707604594

Lava Förlag – Böcker som lönar sig

Lämna en kommentar