Hem Böcker Från liten kyckling till fullfjädrad entreprenör

Från liten kyckling till fullfjädrad entreprenör

Glädje och sorg, galna idéer och entreprenörskap från hjärtat.
I den här personliga skildringen av sitt liv som företagare berättar Helén bland annat om att stycka kyckling på scenen i Konserthuset, att våga irritera höga herrar i kostym, att ragga kunder på krogen, att överleva en konkurs och att skapa kontakt och gemenskap
mellan människor.
Det är en underhållande bok som är full av Heléns upplevelser,
upptåg och erfarenheter. Den berör alla delar av en aff ärsplan men framförallt handlar den om företagandets mjukare sida – om rädsla och mod, om svåra val och om att vara ärlig och att våga stå för den man är och det man tror på. Dessutom innehåller boken Helens läckraste kycklingrecept kryddade med personliga historier kring varje rätt. Vare sig du är företagare eller inte kan du inte undgå att svepas med och bli inspirerad och kanske både skratta och gråta när du läser om allt som den här fartfyllda kvinnan hittat på.
”Det fi nns inte ett ämne som en entreprenör går igenom som inte Helen har provat och lärt sig det mesta om. Jag vet ingen annan kvinnlig entreprenör som har så mycket att lära andra på vägen till att bli en framgångsrik företagare.”
Boris Lennerhov, Koncern VD, Ge-Kås Ullared AB
”En härlig bok, om en härlig människa! Det här är en bok som beskriver en
människa med visioner, drömmar och mod. Boken borde läsas av alla som funderar på att starta företag eller som driver företag och står inför ett vägskäl i livet.”
Camilla Littorin, näringslivschef Jönköpings kommun, f.d. vd branschorganisationen Svensk Fågel ”Helén är en sann och levnadsglad entreprenör. Livet har lärt henne mycket och jag är glad att hon valt att dela med sig av sina erfarenheter i den här boken. Den innehåller drömmar och visioner men ger också många praktiska råd och beskriver verklig handfasthet. Läs den!”
Ewa Persson, f.d. bankdirektör, grundare av Kvinnor och Ekonomi, föreläsare och författare

Lämna en kommentar