Jenny Åkerman

Hem Författare Jenny Åkerman

Om Jenny Åkerman

Jenny Åkerman är högskoleutbildad pedagog och röstpedagog, och har i många år hållit uppskattade kurser, utbildningar och föreläsningar i snabbläsning, minnesträning och mindmapping. Som en av landets mest populära föreläsare vet hon också hur riktigt bra presentationer skapas. Jenny är talesperson för Mensa Sverige, som verkar för att främja och förmedla intelligens så att den kommer människor till godo, samt författare till boken Mycket hjärna (Natur & Kultur, 1:a uppl. 2011).

Pressrum

TRÄNA DITT MINNE – 28 metoder för bättre studieteknik, effektivare...

Hjärnan är plastisk och upphör aldrig att lära, det vet vi. Men hur är det med minnet? Hur ska vi i en tid med mängder av supersnabb information ta in, sålla och sortera – och dessutom minnas det vi lärt oss? I sin nya bok Träna ditt minne har pedagogen och föreläsaren Jenny Åkerman utarbetat 4 tekniker och 28 metoder för minnesträning och studieteknik som passar alla.

Aktuellt

Så mycket friskare – en sjuk bok om hälsa

Cancer och hjärt-kärlsjukdomar är de vanligaste dödsorsakerna i Sverige men fler än en miljon av dessa diagnoser hade enligt vetenskapliga studier kunnat förhindras. Läkaren...