Kjell Enhager

Hem Författare Kjell Enhager

om Kjell Enhager

Kjell Enhager är en av Sveriges första och mest kända coacher och har en bakgrund inom proffsgolfen. Idag jobbar han med de största bolagen...

Titlar

Tänk låsningar och lösningar

Kjell Enhager_framsida
Kjell Enhager är en av Sveriges mest framgångsrika coacher. I snart 30 års tid har han hjälpt många av världens främsta idrottsstjärnor, kulturpersonligheter och företagsledare till nya höjder i sin karriär. Nu är han ute med boken Tänk låsningar och lösningar.

Pressrum

Kjell Enhager släpper boken Tänk låsningar och lösningar

​2015 är året då Kjell Enhager, en av Sveriges absolut främsta coacher, inte bara debuterar som sommarpratare i Sveriges Radios Sommar i P1 utan även släpper bok! Boken Skillnaden som gör skillnaden är du släpps på Lava Förlag 26 oktober. I dag 7 juli sänds Kjells sommarprat.

​Supercoachen och Lava-författaren Kjell Enhager sommarpratar

Vi på Lava Förlag är mycket stolta över att vår författare och en av Sveriges främsta coacher Kjell Enhager i år är inbjuden att sommarprata i Sveriges Radios Sommar i P1.

Aktuellt

Så mycket friskare – en sjuk bok om hälsa

Cancer och hjärt-kärlsjukdomar är de vanligaste dödsorsakerna i Sverige men fler än en miljon av dessa diagnoser hade enligt vetenskapliga studier kunnat förhindras. Läkaren...