Home slider

Hem Home slider

Joanna Penn kommer till Stockholm

Indie-författaren och entreprenören Joanna Penn - kanske mest känd under namnet the Creative Penn - kommer till Sverige! Vi på Lava förlag har bjudit hit henne 14-15 september 2014 för att hon ska dela med sig av sina kunskaper i att marknadsföra böcker och ge oss en inblick i hur indie-rörelsen ser ut internationellt. Varmt välkomna!

Lava är med i Books & Dreams

Igår bjöd Books & Dreams in läsare, författare och samarbetspartners till ett sommarmingel för att fira det nya numret. På sedvanligt maner är midsommarveckan...

Författare Mari Åberg på vift i Stockholm inför lanseringen av romanen...

Mari Åberg gästbloggar idag om sin Stockholmsresa där hon blev fotograferad av Simon Cederquist och filmad av och hur det är att vara författare på Lava förlag.

Film från Lavainvigningen

Vad har ett fotoprojekt med cancerdrabbade kvinnor, en svensk klassiker under ett dygn och ett världsrekord i fridykning gemensamt? Jo böckerna ges ut på Lava förlag och författarna är intervjuade i den här filmen från invigningen av Lava.

Aktuellt

Så mycket friskare – en sjuk bok om hälsa

Cancer och hjärt-kärlsjukdomar är de vanligaste dödsorsakerna i Sverige men fler än en miljon av dessa diagnoser hade enligt vetenskapliga studier kunnat förhindras. Läkaren...