Ishjärta

2023

Jenny lever sitt drömliv, det hon alltid trott att hon önskat sig. En fantastisk karriär, en stor lägenhet i centrala Stockholm, en man lika ambitiös som hon och ett konto med mer pengar än vad hon kan göra av med. Men i stället för att känna glädje över sitt drömliv börjar en ångest och oro ta över mer och mer. Jenny får svårare och svårare att sköta sitt arbete och den konstanta hjärtklappningen håller på att göra henne galen.

 

En dag kommer plötsligt smällen som knockar henne och får henne tro att hon skall dö. Samtidigt som kroppen kapitulerar börjar minnena från ett annat liv ta form. Ett liv som Jenny lagt bakom sig för så länge sedan, som hon trodde att hon gömt undan i sitt hjärta för alltid. Men sorgen som hon så länge kapslat in bakom is i sitt bröst är nu på väg upp mot ytan och verkar inte kunna stoppas längre.

 

I en säng på ett sjukhus bestämmer Jenny att tiden är inne för att våga minnas och med ett telefonsamtal till sin syster startar en resa för Jenny som hon så länge förskt undvika, men längre inte kan stoppa. Vad är det som kommer möta henne på denna resa och kommer hon att våga öppna de dörrar som så länge vart stängda?

ISBN 9789189741805

Rekommenderas för dig