Läk ditt sinne, befria din kropp : en berättelse om att läka från kroniska tillstånd

”Kämpar du med smärta eller trötthet? Håller du på att ge upp? Jag vet hur du känner, jag har varit du! I din hand håller du ett ljus i det mörker du famlar runt i. Nämligen min berättelse om hur jag hittade ut ur labyrinten. I boken visar jag dig till en stig som du kan börja vandra på, en stig som tar dig igenom tunneln och ut i ljuset på andra sidan där välmående väntar på dig!” – Pernilla Rasiwala

 

Läk ditt sinne, befria din kropp är en personlig berättelse om mod, upptäckten av inre kraft och vägen till läkning. Oavsett om du lider av fysisk smärta, utmattning eller emotionella obalanser så kommer du att finna hopp, styrka och vägledning i boken.

 

Följ författarens resa genom långtidscovid och hypotyreos till välmående, där samspelet mellan sinnet och kroppen utforskas. Upptäck den grundläggande orsaken bakom många hälsoproblem och de möjligheter du själv har att förändra ditt mående.

 

Denna bok kommer att ge dig insikter om hur du kan läka och återfå kontrollen över ditt eget välbefinnande. Du får läsa om och lära dig enkla metoder som stöder din kropps naturliga läkande förmåga. Du får också praktiska verktyg för att hjälpa din inre läkare att vakna till liv, återupprätta din hälsa och uppnå en harmonisk balans i ditt liv.

 

Boken kommer att omdefiniera ditt perspektiv på hälsa och ditt eget läkande. Välkommen att ta första steget på vägen ut ur mörkret!

ISBN 9789189825529

Rekommenderas för dig