Lev nu, dö sen

Angelica och Tom passar inte ihop. Den saken är alldeles klar. Faktum är att Tom aldrig träffat en kvinna som varit så fel. Ändå dras de till varandra som nattfjärilar dras till ljuset. Problemet är att Tom avskyr otrohet mer än något annat och Angelica verkar inte dra sig för att ha en och annan flirt med män som har ring på fingret. Åtminstone är det den bilden han har av henne.

Så småningom upptäcker han att hon har andra sidor också. Sidor som han varken kan eller vill leva utan.

Men Angelica är inte frisk, och har inte varit det på många år. Sjukdomen som nästan tog hennes liv när hon var tonåring har aldrig släppt greppet om henne helt och fast hon vet att det är fel gör hon allt för att dölja ätstörningarna. Kanske mest för sig själv. Ett stort missförstånd ställer allt på sin spets och både Angelica och Tom tvingas se sitt förflutna i vitögat.

Lev nu, dö sen är en bok om att våga släppa kontrollen och inse att ensam sällan är stark. Ibland behöver man bara en ordentlig spark i baken för att inse det.

ISBN 9789189778559

Om författaren

Lena Lindgård är född 1976 och bor med sin man och två barn i idylliska Maxmo skärgård som ligger strax norr om Vasa. Lena har utkommit med flera ljudböcker i genren feelgood. Bland annat julkalendern "Jul i Klockarviken" som nominerades till Stora Ljudbokspriset Storytel Awards 2023.

Mer info

”En varm och omfamnande feelgood med ett allvarsamt djup. Författaren väjer inte för ett så komplext ämne som ätstörningar, utan tar sig an den utmaningen med både allvar och hopp.” - @dianas_bokhylla

Rekommenderas för dig