Leva är att dö en smula

2021

Två kvinnor flyr till Bali. Den ena för att överleva. Den andra för att dö. 

Anna misstänker att hennes man är otrogen. När det visar sig vara sant rasar livet samman. Allt hon blundat för kommer smärtsamt ifatt henne. Hur mycket har hon egentligen förträngt för att slippa se verkligheten om sig och sitt äktenskap? Anna ser bara en utväg att resa till dottern på Bali. Där kan hon få tid att hitta tillbaka till sig och sitt liv igen. Men är det kanske för sent?

Noras liv blir alltmer komplicerat. Hennes psykiska ohälsa allt svårare att hantera. Både hon, hennes älskade Tobias och hela deras relation dras med i fallet. Nora inser att hon måste lämna honom och som sanndrömmare vet hon vad som väntar. Och man kan väl inte förändra ödet. Inte ens om det innebär en för tidig död.

De två kvinnornas flyktvägar korsas. Tiden på Bali blir dramatisk och omstörtande. Inget verkar längre vara vad man trott. Tillvaron blir både invecklad och oförutsägbar. Vad är då normalt och sant och vad är galenskap?

Leva är att dö en smula – Pernilla Lindroos – danskt band (9789189269491) | Adlibris Bokhandel

ISBN 9789189269491

Om författaren

Pernilla Lindroos, född och bosatt på Åland, är författare och illustratör. Tidigare utgivning: Livskunskap (Insidan, 2010), Breven från E (Ordberoende förlag, 2019), I lögn och lust (Ordberoende förlag, 2020), När kärleken väljer (Bookea, 2021), Från idé till bokmanus (Lava förlag, 2021)

Rekommenderas för dig