Mord i gullregnets månad

2023

Södermalmsdamerna och bästa vännerna Bim och Ninni åker till vackra Mariefred på Valborgsfest. Det blir både en händelserik och obehaglig utflykt där en man försvinner och sedan hittas död. Givetvis är Ninni övertygad om att det är mord och sin vana trogen får hon Bim med sig på mördarjakten. Den pågår intensivt i den idylliska staden.

 

När damerna sedan återvänder hem till bostadsrättsföreningen Konvaljen dyker nya mysterier upp och snart är det full rulle även i fastigheten på Södermalm med gamla och nya grannar inblandade.

ISBN 9789189723535

Om författaren

"Mord i gullregnets månad" är den fjärde fristående boken om Bim och Ninni och deras färgstarka grannar. De tidigare böckerna är "Mord, det är mord" (2021), "Mord i bistra vinternatten" (2021) och "Mord under augustimånen" (2022). Samtliga böcker är pusseldeckare med inslag av historia, humor, matinspiration och mordmysterier.

Mer info

Sagt om tidigare böcker: "Superhärlig och mysig feelgood-deckare" - I min bokhylla "Bim och Ninni snokar runt i bästa Miss Marple-stil" - Frölidsbokhylla

Rekommenderas för dig