Mördaren från BRIS

2023

Josef och Ali försöker dryga ut inkomsten med att smuggla droger åt det ökända kriminella nätverket ACAB Soldiers men ingenting går som planerat. Mötet med Adrian, den egendomliga mannen som bor ensam i skogarna utanför Norrköping, vänder upp och ner på hela tillvaron. I hans arbete med organisationen ”Barnens rätt i samhället” skapas nära kontakter med utsatta barn och hjälpen han tillhandahåller är något utöver det normala.

Kommissarie Reidar Palm är en bitter person med en i närmast apatisk inställning till människor och samhället i stort. En död man på en parkeringsplats väcker misstankar om att han är någonting stort på spåren och den gamle kommissariens instinkter vaknar återigen till liv.

Samtidigt som Reidar Palm jagar spår för att lösa det ouppklarade mordet på parkeringsplatsen söker ACAB Soldiers hämnd för den misslyckade drogaffären. Norrköping är en liten stad och det är oundvikligt att de inblandades vägar kommer korsas – men vilken sida kommer gå segrande ur striden?

Mördaren från BRIS är en tempofylld thriller som tar läsaren med på en hisnande resa in i de kriminella nätverkens värld.

 

ISBN 9789189741089

Rekommenderas för dig