När livet fick en ny mening

2023

Hur är det att bli sjuk i en ovanlig sjukdom som drabbar ca 100 000 människor i Sverige per år? Vilken behandling får man vid Gullian Barres Syndrom (GBS)? Hur ser rehabiliteringen ut?

 

Detta är min personliga berättelse om hur jag insjuknade i GBS precis när pandemin började. Den här boken är tänkt till att kunna ge stöd till personer som insjuknar i GBS och för dess anhöriga. Den handlar om hur livet kan förändras på några dagar. Om hur det är att gå från att varit frisk till en nära-döden-upplevelse och totalförlamad på en vecka.

 

Jag är en person som kände till vården väl eftersom jag jobbat i ca 30 år inom vården. Under min tid som patient upptäckte jag vad jag kunde gjort bättre under den här tiden och därför vill jag ge lite tips till vårdpersonalen och anhöriga, att ha med sig i bakhuvudet för att kunna ge och få bättre vård.

ISBN 9789189778153

Rekommenderas för dig