Hem Nyheter Glatt på Lavainvigningen

Glatt på Lavainvigningen

_DSC0404På tisdagskvällen fylldes galleri So Stockholm till brädden av skrivande personer för att fira invigningen av Lava förlag. En av höjdpunkterna för många var att träffa likasinnade och knyta kontakter.

_DSC0435

Alla som redan har förverkligat sin bokdröm var välkomna att ta med sig sina böcker och sälja.

_DSC0421

Tre glada minglare, Christina Granbom med make och i mitten Ebba Range med boken Kristalläpple.

_DSC0467

Prisbelönta formgivaren Johan Carpner berättade om trender i bokomslag, ett ämne som jag kommer återkomma till här på Lavabloggen.

_DSC0376

Anna Sjöström till vänster i bild kommer ut med en bok på Lava i sommar. Hon och fler författare kommer att presenteras närmare här på Lavabloggen.

Några av deltagarna har bloggat om kvällen. Mari Åberg som är en av Lavas författare kallar sig för lat och smart, Ebba Range tror det kommer att gå bra för Lava, Anne-Charlotte Östman saknade snittarna men gillade innehållet i presentpåsen, Cecilia Hedström träffade trevliga människor, Ulrika Morling handlade med sig böcker, Carin Coach matchade bok med klänning, Jenny Owenius skriver att Lava är hett och Maria Edgren åkte hem med en härlig känsla i magen. Har du skrivit ett blogginlägg som vi missat hör gärna av dig! Vi tar också emot fler åsikter på vad som var bra och vad som kan göras bättre. 

Alla bilder tagna av Jimmy Sjökvist.

Lämna en kommentar