Hem Pressrum Den populära bakbloggaren Fredrik Nylén släpper en ny bok om bullar!

Den populära bakbloggaren Fredrik Nylén släpper en ny bok om bullar!

Den populära bakbloggaren Fredrik Nylén  släpper en ny bok om bullar!

Den 25 september släpps Baka bullar av Fredrik Nylén på Lava Förlag. Den välkända bakbloggaren bakom Fredriks Fika bjuder på ett fyrtiotal enkla recept på goda bullar som alla kan baka i sitt eget kök.

I Baka bullar lägger Fredrik fokus på olika säsonger och hur man kan använda det som växer i naturen, till exempel jordgubbslängd, äppelbullar på hösten och bullar med smak av citrus på vintern.

Boken är pedagogiskt uppdelad i klassiska bullar som kanelbullar, solskensbullar med hemgjord vaniljkräm, hastbullar och butterkaka. Här bjuds på välkända recept, nya smakkombinationer och tips – allt uppbyggt med tydliga och pedagogiska steg-för-steg-beskrivningar hur man lyckas med den speciella bullsnurran eller flätningen av längden.

Ett kapitel rymmer säsongsbetonade bullar som lussekatter och semlor med hemmagjord mandelmassa – både tidlösa och annorlunda varianter samt blåbärsbullar och längder med olika fyllning och smaker. Här finns också roliga nya bullvarianter med annorlunda smaker som havtornsgifflar, bullar med nötter eller mörk choklad och tranbär eller varför inte en mumsig bulltårta till födelsedagskalaset?

Fredrik är den glada hemmabagaren som har bakat tillsammans med sin mormor sedan han var liten. Han är utbildad kock i grunden, men arbetar nu som influencer och fotograf. Fredriks bakblogg, Fredriks fika, som är en av de största i Sverige, har vunnit pris som en av Sveriges bästa bakbloggar och även tilldelats Matbloggspriset ”Folkets val” – den blogg som röstas fram av läsarna.

För mer information och recensionsexemplar, var vänlig kontakta:

Jimmy Sjökvist
[email protected]

0840054820

Lava Förlag – Böcker som lönar sig

DELA

Lämna en kommentar