Hem Författare Kjell Enhager Kjell Enhager släpper boken Tänk låsningar och lösningar

Kjell Enhager släpper boken Tänk låsningar och lösningar

2015 är året då Kjell Enhager, en av Sveriges absolut främsta coacher släpper bok! Boken Tänk låsningar och lösningar är du släpps på Lava Förlag 26 oktober.

Boken Tänk låsningar och lösningar släpps på Lava Förlag 26/10. Under de närmare fyrtio år som Kjell varit verksam som coach inom näringsliv, kultur och idrott har han samlat på sig en anmärkningsvärd mängd erfarenheter på allt från elit- till gräsrotsnivåer, och nu ger han oss möjligheten att få ta del av dessa verktyg och tillvägagångssätt.

Kjell Enhagers metoder kännetecknas ofta av enkelhet, humor och nyfikenhet, och här får vi en närmare inblick i hur det egentligen gick till när Nick Faldo kom över sin formsvacka, Annika Sörenstam lärde sig att våga vinna, IFK Göteborg tog SM-guld och hur svenska ryttarlandslaget jobbar med mental träning. Dessutom hur några av Sveriges största företag jobbar specifikt med visioner, engagemang och värderingar. Med tydliga exempel och övningar – stark igenkänningsfaktor för den som bevistat någon av Kjells uppskattade föreläsningar – får vi situationer från verkliga livet illustrerade med enkla frågeställningar som kan appliceras lika lätt i arbetslivet som hemma.

Kjell säger:
– Det var en utmaning att ställa om tekniken för att beskriva situationerna i textform istället för i talform, som jag är van vid, från en scen eller i en dialog. Jag har fått jobba hårt. Men jag jobbar med att få andra att älska läskigt, så det här var ett ypperligt tillfälle att tillämpa mina egna teorier!

I närmare fyrtio år har Kjell Enhager varit verksam som ledarskapskonsult, coach och rådgivare till människor och konstellationer inom näringsliv, kultur och idrott, och med rätta fick han 2009 Stora talarpriset med motiveringen ”För att han under många år visat att han är onormalt bra på att göra människor bättre än de tror de kan bli.”

Tänk låsningar och lösningar (Lava Förlag) är essensen av dessa erfarenheter nedtecknade på ett sedvanligt enhagerskt sätt: med intelligent humor och praktiska knep som är enkla att ta till sig.

Intervjuförfrågningar, pressärenden eller recensionsexemplar? Kontakta SCHYTTBERG PR[email protected] eller 0706-243023

2 KOMMENTARER

Lämna en kommentar