Hem Författare Jennie Liljefors Healing Yoga – Jennie Liljefors bok om yogans läkande kraft

Healing Yoga – Jennie Liljefors bok om yogans läkande kraft

7 november ges Jennie Liljefors bok Healing Yoga – Den läkande kraften ut på Lava Förlag. Jennie äger och driver studion Altromondo Yoga i Stockholm samt är sedan tolv år tillbaka certifierad yogalärare i Anusarayoga, Yinyoga, Restorative yoga, gravidyoga och meditation.

Kroppen minns. Smärtsamma erfarenheter sätter sina spår. Yoga kan frigöra låsningar och frusna känslor som satt sig i muskler och leder, och andningsövningar och vila kan hjälpa dig finna balans, bli starkare och få en bättre självkänsla.

Jennie Liljefors utsattes som tonåring för ett brutalt övergrepp som traumatiserade henne under många år, med spänningar i kroppen och posttraumatisk stress med symptom som ätstörningar. Genom yogan fann hon verktyg att kunna öppna upp och behandla sina trauman och numera arbetar hon som utbildad yogalärare för att kunna sprida läran om yogans läkande kraft och hjälpa andra som liksom hon drabbats av trauman som varit svåra för kroppen att bearbeta.

Healing Yoga handlar om yoga ur ett helhetsperspektiv, där yogan får läka och utveckla. Jennie Liljefors visar genom övningar, program, andning och vila hur vi kan använda yoga som kroppslig terapi när orden inte räcker till. Här finns även program för att lindra stela axlar och höfter, ond rygg, problem med magen samt program som kan hjälpa vid olika tillstånd som infertilitet, PMS och klimakteriet.

Om Jennie Liljefors:
Jennie drev Altromondo Yoga och butik i Alassio i Italien i sju år innan hon tog konceptet med sig till Sverige. Altromondo Yogastudio öppnades hösten 2014 på Grev Turegatan 18 i Stockholm. Ordet altromondo betyder en annan värld på italienska och symboliserar att mötet med yoga innebär just det. Jennie har även givit ut en yoga-dvd i samarbete med Filippa K.

För intervjuförfrågningar, recensionsexemplar eller mer högupplöst bildmaterial, kontakta
SCHYTTBERG PR: [email protected] | 0706-24 30 23

Healing Yoga – Den läkande kraften ISBN 9789188529275

Lämna en kommentar