Hem Pressrum Pressmeddelanden Lugn mage med gott bröd ges ut idag!

Lugn mage med gott bröd ges ut idag!

 

Legitimerade dietisten Sofia Antonssons bok Lugn mage med gott bröd ges ut idag, med recensionsdatum 9 september. Liksom sina två föregångare är den helt tillkommen på efterfrågan, då Sofia i skrivande stund har behandlat över 4000 patienter enligt FODMAP*-metoden.

IBS (Irritable Bowel Syndrome) är en trist åkomma som många i Sverige lider av. Problemmage eller Ballongmage är epitet som ofta förekommer, och man famlar i mörkret kring vad man kan eller inte kan äta för att slippa den uppblåsta eller dåligt fungerande magen. Att man inte kan äta bröd är en vanligt förekommande fördom. I sin nya bok Lugn mage med gott bröd tar Sofia effektivt hål på myten och ger handfasta tips och välsmakande recept för dig som älskar ditt bröd och kanske vill undvika vetemjöl.

Recensionsdatum 9 september
ISBN 978-91-87769-38-2

Om Sofia Antonsson:
Leg. dietist Sofia Antonsson grundade Sveriges största informationssajt om IBS och FODMAP www.ibsfri.se 2011 och tillsammans med leg. dietist Jeanette Steijer utbildar hon dietister i kostbehandlingen FODMAP, föreläser och bedriver onlineskola. De har även släppt appen IBSfri. Sofia led själv av IBS i många år och lever helt som hon lär. Idag driver de sajten www.bellybalance.se

För intervjuförfrågningar/pressärenden kontakta
SCHYTTBERG PR –
[email protected] – 0706-243023

För recensionsex kontakta
LAVA FÖRLAG – [email protected] – 073-689 41 22

*FODMAP: Fermentable Oligo-, Di-, Mono-saccharides And Polyols.

Lava Förlag – Böcker som lönar sig

Lämna en kommentar