Hem Pressrum Pressmeddelanden Möt mannen bakom behandlingshemmen för medieprofiler och näringslivstoppar – nu aktuell med...

Möt mannen bakom behandlingshemmen för medieprofiler och näringslivstoppar – nu aktuell med sin nya bok

Författaren och konceptdesignern Robert Bohman var tidigare beroende av kokain och alkohol. Droger som till sist höll på att ta hans liv. Idag har Robert varit nykter i över 16 år och är utöver internationellt erkänd konceptdesigner också utbildad drogterapeut. Han har startat behandlingshemmet The Drawing Room, ett unikt behandlingshem dit näringslivstoppar, artister, idrottare, läkare med flera som fått problem med alkohol eller narkotika lägger in sig. Nu aktuell med sin nya bok ”One Fancy place och sjutton cocktails utan alkohol”.

Det är inte på något vis en bok för nyktra alkoholister, tvärtom, det är en bok för dem som kanske inte alltid vill dricka alkohol! One Fancy Place visar att det går att skapa nya smaker och lyxiga drinkar och berättar den intressanta historia som många drinkblandningar och smakkombinationer har – utan alkohol. Och här kallas de mocktails.

Denna härliga bok tar avstamp och inspiration från cocktailens värld. Drinkmakarna har använt sig av cocktailens traditionella tillredningsmetoder och gjort sina egna tolkningar av olika drinkkategorier. De har också tagit fasta på hur man uppfattar alkoholens dofter, där torkade frukter, blommor och örter är vanliga. Och det bästa av allt – dessa mocktails är inte komplicerade att göra hemma. Baserna är enkla och bygger på färska råvaror. De smakar helt enkelt ljuvligt gott!

För mer information och recensionsexemplar, var vänlig kontakta:

Jimmy Sjökvist
08-12 44 60 60
[email protected]

Lava Förlag – Böcker som lönar sig

Lämna en kommentar