Hem Pressrum Nicole Falciani släpper boken Kära, kärleken på Lava förlag

Nicole Falciani släpper boken Kära, kärleken på Lava förlag

Nicole Falciani släpper boken Kära, kärleken på Lava förlag

Nicole Falciani ger ut boken Kära, kärleken. Boken består av Nicoles personliga texter med kärleken som tema, sedan tidiga tonår har hon skrivit små dikter om kärlek. Boken släpps på Lava förlag den 23:e april.

“Jag valde att ge ut boken på Lava förlag eftersom det var det bästa alternativet för mig med egen kanal och stort nätverk”, säger Nicole.

I “Kära, kärleken” får texterna sällskap av ett modernt och uppkäftigt formspråk framtaget av grafikern och musikern Mikael Landby. Boken ska ge läsaren ett mervärde – en upplevelse utöver Nicoles närvaro i sociala medier.

I oktober 2018 delade Nicole för första gången en av sina dikter på Instagram, där hon har över 300.000 följare.Texten sågs av mer än 150.000 människor och sparades ned av tusentals. Succén var ett faktum och det dröjde inte länge innan hennes följare bad om mer.

I Kära Kärleken delar Nicole med sig av sina egna favoritdikter. De dikter som betytt mest för henne och de dikter som skrivits under de värsta och bästa perioderna av hennes liv. Texterna rymmer kärlek och mörker till glädje och sorg.

“Den här boken har varit min egna form av terapi, det är en bok om mina känslor helt utan filter”, säger Nicole.

Nicole Falciani är en 21-årig svensk/italiensk influencer. Hon har i över 10 år drivit sin blogg nickys.se där hon delar med sig av sitt vardagsliv, mode, skönhet, resor, träning och mycket mer. Utöver att arbeta med sina sociala kanaler har Nicole även modellat, skådespelat samt haft en podcast & SVT-serie tillsammans med profilen Chloé Schuterman. Nicole har över 300 000 följare på instagram och över 45 000 prenumeranter på sin youtubekanal.

För mer infortmation och recensionsexemplar, var vänlig kontakta:

Jimmy Sjökvist
[email protected]
0840054820

Lava Förlag 

DELA

Lämna en kommentar