Hem Författare Anitha Schulman Anitha Schulman romandebuterar i höst

Anitha Schulman romandebuterar i höst

En av Sveriges tyngsta influencers Anitha Schulman romandebuterar i höst med Alla mina liv, som ges ut i november i samarbete med Lava Förlag.

Entreprenören och designern Anitha är upphovsmakare av humorserien Mammor! och har tidigare givit ut boken 5:2 enligt Anitha Schulman. Förutom att hon nu debuterar som romanförfattare är hon även aktuell med podcasten Lillelördag som dessutom turnerar i Sverige under hösten.

– Det känns väldigt kul. Jag har länge grunnat på den här boken och det är både läskigt, utelämnande och kittlande att romandebutera, säger Anitha Schulman.

Lava Förlag har etablerat sig som en stark partner för affärsdrivna författare som vill ha kontroll över sina rättigheter. Bland tidigare framgångsrika samarbeten märks Kjell Enhagers Tänk låsningar och lösningar, Michaela Fornis Jag är inte perfekt, tyvärr och Stefan Schwarz Jag är Gud.

– Vi på Lava är grymt stolta och glada över att multibegåvade Anitha Schulman valde Lava som partner med sin bok. Lava är ett boutiqueförlag med skräddarsydda lösningar för moderna författare som är entreprenörsdrivna och som har en egen stark kanal direkt till läsarna. Anitha passar perfekt in i vårt sätt att jobba fram säljsuccéer, säger Alexandra Torstendahl, delägare och förlagschef.

Lava Förlag – Böcker som lönar sig

DELA

Lämna en kommentar