Hem Författare Karin Nordlander En på riktigt viktig handbok – You Go Girl: att våga lämna...

En på riktigt viktig handbok – You Go Girl: att våga lämna kränkande relationer!

You Go Girl – du är värd att bli lycklig!

8 mars släpper terapeuten Karin Nordlander och journalisten Linda Newnham You Go Girl: en handbok fullspäckad av verktyg och berättelser ur livet av och för kvinnor i destruktiva förhållanden.

”Vissa pratar om att det är så svårt att våga gå. Men det handlar egentligen inte om mod. Det handlar om att du ska inse att du är värd det.”

Så skriver Karin och Linda i sin bok You Go Girl, en handbok i att våga lämna kränkande kärleksrelationer. Boken är en kombination av modiga kvinnors livsberättelser, handfasta verktyg och slår effektivt, men vänligt, hål på de dåliga ursäkterna och argumenten. Av med offerkoftan, den hjälper sällan någon. Och att klandra dig själv hjälper inte heller.

Karin Nordlander har både själv levt i en destruktiv relation samt mött – och hjälpt – ett stort antal enskilda, grupper och par i sitt yrke som terapeut. Linda Newnham är namnkunnig journalist för flera av Sveriges största kvinnotidningar (t ex Tara och amelia) med fokus på porträtt och livshistorier. Tillsammans har de med stor trovärdighet skrivit en stark och handfast bok, som aldrig dömer men som heller inte duckar, och som inte alls av en slump släpps på Internationella kvinnodagen.
Självklart finns författarna tillgängliga för intervjuer, kontakta Jenny Schyttberg:
[email protected] eller 0706-243023

Önskar du recensionsex? Säg bara till.
ISBN 978-91-88529-03-9
Recensionsdatum 29 mars

Lava Förlag – Böcker som lönar sig

DELA

Lämna en kommentar