Hem Författare Anna Jonassen Härliga helg! – Temamat för helgens alla olika tillfällen!

Härliga helg! – Temamat för helgens alla olika tillfällen!

Härliga helg är en inspirerande matbok som hjälper dig att njuta av din ledighet. Här bjuder matskribenten Anna Jonassen på smarta bufféer som är anpassade efter tillfälle, säsong och teman. Varför inte bjuda på en kväll med italienska smaker med mat och dukning i grönt, rött och vitt? Och vem skulle inte gilla att bli bjuden på fransk bistromat med gott franskt vin och nejlikor på bordet?

Temamat är ett smart sätt att komma runt alla trender, dieter och annat man kan känna sig stressad över att man missat. I den här boken finns 23 menyer, anpassade för 4–6 personer, men inga långa ingredienslistor och krångliga receptbeskrivningar. Det som inte går enkelt att förbereda går snabbt att laga. Även den som lagar maten ska hinna umgås, äta och njuta av sin härliga helg! Och som gäst vill man ju mycket hellre känna sig välkommen än imponerad.

ELLE mat & vin och Anna Jonassen har tillsammans lång erfarenhet av bjudmat som funkar och vet hur man planerar både till vardag och fest. Anna Jonassen är matkreatör och kokboksförfattare och bjuder på härlig helgmat i varje nummer av ELLE mat & vin.

Anna Jonassen har tillsammans med sin syster Ulrika Jisland gjort fyra kokböcker – Med smak av salt och sommar, Mat i blomstertid, Mat som värmer och Middag hos oss.

INNEHÅLL

Härliga helg med …
fredagsmys
fransk bistromat
skaldjursfrossa
middag under bar himmel
partyhelg
på balkongen
tapashelg
grillkväll
romantisk middag
lata sommardagar
skogens skafferi
långkok
lyxhelg
husmanshelg
tacohelg
nyttiga helg
smalmat
brinner – brunch/dinner
tv–middag
italienska smaker långfrukost
snabbt & gott
doft av Provençe middag på julrester

För mer information och recensionsexemplar, var vänlig kontakta:
Jimmy Sjökvist [email protected]e 0736894122

Lava Förlag – Böcker som lönar sig

DELA

Lämna en kommentar