Hem Författare Patrick Ekwall släpper bok i september!

Patrick Ekwall släpper bok i september!

18 september släpper Patrick Ekwall sin självbiografi Vill du så kan du (Lava Förlag). 

Det börjar i Lindängen i Malmö. När alla andra barn ville bli polis, brandman eller miljonär så ville Patrick Ekwall bli sportjournalist. 1981 stegar den då sextonårige Patrick med tomma händer in på Kvällspostens sportredaktion. Han skulle bli kvar i tio år.

Med sina 35 år i sportjournalistikens tjänst tar Patrick Ekwall med dig med bakom kulisserna. Han berättar vad som egentligen hände och du kommer få en annan bild av kårens verklighet och dess huvudpersoner.

Patricks berättelse är historien om hur den moderna sportbevakningen utvecklats, från en tid då alkoholen flödade på tidningsredaktionerna till uppstickarna på TV4:s nybildade sportredaktion som utmanade SVT:s traditionella sändningar och vidare till dagens föränderliga medieklimat.

Öppenhjärtigt berättar Patrick Ekwall om möten med och förhållanden till sportvärldens stora stjärnor, livets baksidor som igenkänd och ständigt påpassad och om sin resa från knappa förhållanden i Malmös utsatta områden till ett liv i Stockholms mest eftertraktade delar.

Men framför allt är Vill du så kan du en berättelse om att med en stark vilja kan du ta dig dit du vill. För vill du, så kan du.

ISBN 9789188529350
Utgivning 18 september 

Om Patrick:
Patrick Ekwall, född 1965, är en av Sveriges mest kända sportjournalister. Han har jobbat tio år på Kvällsposten. Sex år på Expressen. Tjugotre år på TV4. Under tio år skrev Patrick även en av sport-Sveriges mest populära bloggar på fotbollskanalen.se. Han har en egen talkshow, Ekwall Show, från Playhouse teater i Stockholm som sänds på YouTube och Eurosport. Han gör podcasten PÅDDEN med Mats Olsson och Tilläggstid med Claes Andersson. Från vinter-OS 2018 är han knuten till Discoverys TV-kanaler.
Han bor med sin familj i Bromma.

För intervjuförfrågningar, högupplöst bildmaterial eller recensionsex, kontakta
Schyttberg PR[email protected] | 0706-24 30 23

Lava Förlag – Böcker som lönar sig

Lämna en kommentar