Wellnessköket

Wellness står för harmoni, hälsa och framför allt balans i livet. Tänk om du skulle ta med dig den känslan ända in i köket?

Med hjälp av Annette Lefterow kan du förvandla ditt kök till ett eget wellnesskök enligt Lefterow-metoden.

Wellnessköket är en del av en livsstil där maten, matlagningen och måltiderna är njutning och välmående. Det hjälper dig att hitta ett förhållningssätt till mat som du kan leva med en långsiktig plan som fungerar i vardagen och får dig att må bättre. Dessutom kommer du att uppleva mindre matstress och mer matglädje.

Wellnessköket handlar om att förenkla matlagningen men ändå hålla på traditionen att laga sin egen mat. Med ditt eget hälsoförnuft kan du njuta av det du tycker om och göra det på ett balanserat sätt. Lättlagat och prisvärt. Inga måsten och kortsiktiga dieter.

Annette Lefterow har valt ut sina favoritrecept för frukost, lunch, och middag. Du får också tips på goda energisnacks och på hur du enkelt kan sätta lite guldkant på dina måltider. Bli din egen bästa wellnesskock du med!

P.S. Dela gärna bilder i dina sociala nätverk med bokens hashtag #mittwellnesskök. Du som läser boken får även tillgång till wellnessköket direkt i Wellness by Lefterow appen.

 

ISBN 9789189778856

Om författaren

Annette Lefterow är en ledande wellness-expert, hälsoprofil och författare. Hon har under sina 38 verksamma år som pedagog inom yoga, rörelse, dans och hälsa skapat en egen hälsofilosofi där yoga, pilates, meditation, hälsokunskap, träning, wellnessköket, ritualer och dans utgör 8 vägar mot livbalans.  Lefterow-metoden hjälper dig att dämpa stress och bygga mental och fysisk styrka. Hon har gett ut flertalet böcker inom hälsa och livsstil, så som Din guide till wellness, Livsbalans på 30 dagar och Wellness & Maten. Idag driver hon hälsoplattformen och appen Wellness by Lefterow.

Rekommenderas för dig