Hem Böcker Mat, möten och människor på Siggesta gård

Mat, möten och människor på Siggesta gård

Välkommen hem!
Kryp upp i soffan, öppna boken och låt sidorna svepa dig med till en miljö utöver det vanliga. På Siggesta Gård får du bondgård och herrgård i ett. Här smälter mat, delikatesser, trädgård och inredning samman i en annorlunda livsstilsupplevelse som sjunger långsamhetens lov.

På Siggesta Gård, denna lilla oas på Värmdö utanför Stockholm, finns plats för det mesta: lugna veckoslut med kärestan, inspirerande middagssamtal med vännerna, teamwork med kollegorna där lusten att kläcka nya och kreativa idéer väcks … allt medan man njuter av omgivningens skönhet.

Den rustika och eleganta miljön är välkomnande oavsett om man är gäst på hotellet, konferensdeltagare eller bara äter en bit i den ombonade restaurangen. Maten är vällagad och ren, råvarorna kommer ofta direkt från trädgården, bakstugan eller jaktmarkerna och i butiken kan man botanisera bland en mängd olika delikatesser från omgivningen.

Gårdens hjärta är butiken där man tillverkar och säljer delikatesser. Därför produceras samtidigt med boken ett häfte med klisteretiketter att sätta på vackra glasburkar med honung, sylt, chutney, fröknäcke, crunch, torkade örter och mycket annat.

Mat 40-talet recept på mat och delikatesser
Trädgård dukning, dekorering och roliga tips på hur man tar tillvara naturen i inredning och matlagning
Inredning låna stilen och få praktiska tips på vacker och eko-smart återanvändning
Siggesta Gård är en välkänd hotell- och konferensanläggning med professionell marknadsföring

DELA

Lämna en kommentar