Hem Butik Böcker Sport Under ytan : mentala höjder ur själens djup

Under ytan : mentala höjder ur själens djup

210 kr

Under Ytan-Mentala höjder ur själens djup är ett självbiografiskt verk som förmedlar erfarenheter av mental styrka på toppnivå och inspirerar läsaren att spränga gränser

Beskrivning

Alla var där. Kamerorna rullade. Svenskt rekord var förannonserat men målet var att simma 100 meter på ett enda andetag – längre än det dåvarande världsrekordet.”Jag tog sats och simmade som fan. Sedan minns jag inget mer än att jag vaknade av en massa röster och av att någon klappade mig på kinderna. ‘Hallå! Vakna!'”

I sitt första rekordförsök blev Yamina Enedahl diskad eftersom hon simmade tills hon tappade medvetandet. Vägen till stora mål är sällan enkel, men det är lätt att tro det, då det oftast är sekunderna i strålkastarljuset som visas upp – vilka i själva verket bara är en kort konsekvens av en lång kedja av händelser och val.

Följ med Yamina på en vindlande resa i att överkomma mentala hinder och rädslor, sätta gränser och hitta vägar för att växa som människa. Boken vänder sig till dig som vill veta mer om hur vägen till nya mentala höjder kan komma att utspela sig – Under ytan.

Yamina Enedahl är Licenserad Mental Tränare och Sveriges första världsrekordhållare i fridykning, en äventyrare som gillar att dyka ner i själens mysterium, utforska tankens kraft och livets möjligheter. Året som boken utspelar sig blev Yamina utsedd till Årets Actionkvinna.

Mer information

Vikt 276 g
Dimensioner 135 × 10 × 210 mm
Varugrupp

058 Sport, motion och friluftsliv

Thema

Biografi, sanna berättelser, essäer etc

Bic

Självbiografi: sport

Pris

210 Kronor