Hem Nyheter Helén Andersson inspirerar och berör människor

Helén Andersson inspirerar och berör människor

BoksigneringKycklingmamman och singelentreprenören Helén Andersson hade i veckan som gick release för boken Från liten kyckling till fullfjädrad entreprenör. Den festligt inramade releasefesten gick av stapeln på Grand Hotel i Falkenberg. Jag var på plats för att överlämna en blomma och önska lycka till. Jag är glad över att jag var där för jag fick chansen att lyssna när Helén intervjuades på scen av Kenth Åkerman och träffa några av de personer vars liv Helén påverkat.

Ett par som var där hade träffats på en båt i Amsterdam under ett singelevent ordnat av Helén. En man kom fram till mig under minglet och berättade att Helén Andersson förändrade hans liv för tio år sedan. Hon hade inte gett sig när han tvekade om att delta i en singelfestival utan tjatat på honom tills han kom. Där träffade han Gun – den glada kvinnan med det stora leendet som stod bredvid.

Vi som var där fick höra många underhållande anekdoter från allt från kycklingförsäljning till Riksdagen. Helén Andersson är en varm och driftig kvinna som ständigt provar nya saker.

från liten kyckling till fullfjädrad entreprenör release
från liten kyckling till fullfjädrad entreprenör release

Bilden överst är på Tullbron i Falkenberg ett stenkast från Grand Hotel där releasefesten hölls. Läs också Falkenbergs-Postens artikel

Lämna en kommentar