Hem Home slider Joanna Penn kommer till Stockholm

Joanna Penn kommer till Stockholm

Indie-författaren och entreprenören Joanna Penn – kanske mest känd under namnet the Creative Penn – kommer till Sverige! Vi på Lava förlag har bjudit hit henne 14-15 september 2014 för att hon ska dela med sig av sina kunskaper i att marknadsföra böcker och ge oss en inblick i hur indie-rörelsen ser ut internationellt.

Eftersom vi vet att det inte finns en tid som passar alla har vi delat upp hennes besök i tre event. Afternoon tea på söndag eftermiddag för egenutgivare runt om i landet som vill runda av ett helgbesök i Stockholm. Sedan har vi en exklusiv lunch för författare och förläggare på måndag. Själva huvudeventet äger rum måndag kväll, Lava Pop Up Book Store på galleri So Stockholm. Vi hoppas att det ska finnas något för alla!

Afternoon tea för indie-författare 14 sept

Är Indie-författare det nya svarta? Under en eftermiddag får vi ett internationellt perspektiv på indie-rörelsen. Hur är synen på egenutgivning i andra länder? Vad är utmaningarna i att översätta och ge ut böcker i andra länder? Joanna Penn har intervjuat författare från många länder i sin populära podcast och är själv översatt och utgiven i bland annat Tyskland.

Joanna kommer föreläsa i en halvtimme och tid ges för nätverkande.

Intresseanmälan kan göras i Afternoon tea för indie-författare. Exakt plats, pris och definitiv anmälan kommer efter sommaren.

How to market a book with Joanna Penn – lunch 15 sept

Marknadsföring av böcker i den digitala eran. Joanna Penn, författare till How to market a book och anlitad som föreläsare av the Guardian delar med sig av sina bästa tips för att marknadsföra böcker. Målgruppen är författare och förläggare.

Joanna Penns How to market a book som e-bok ingår i lunchens pris.

Intresseanmälan i Book marketing with Joanna Penn. Exakt plats, pris och definitiv anmälan kommer efter sommaren. Specialpris för Lavas författare.

Marknadsföring av böcker & Lava Pop Up Book Store – AW 15 sept

Vi fortsätter vår populära serie med Pop Up Book Store på galleri So Stockholm i Kungsträdgården. Ta med din egen bok och sälj den (gäller författare). Ta med dina frågor och ställ dem!

Lavas förlagschef Kristina Svensson och Joanna Penn kommer att samtala om bokmarknadsföring samt svara på frågor. Det är också premiär för Kristinas bok Handbok för nya författare som säljs till ett extra bra pris.

Diskussion och frågestund hålls på engelska. 

Fri entré.

Intresseanmälan i Marknadsföring av böcker & Lava Pop Up Book Store.

Varmt välkomna!

PS! Om du vill är du varmt välkommen att delta i alla tre eventen.

3 KOMMENTARER

Lämna en kommentar