Hem Nyheter LYFT LUREN – bli framgångsrik – Om telefonskräck, hur man övervinner den...

LYFT LUREN – bli framgångsrik – Om telefonskräck, hur man övervinner den – och når sina mål HENRIK BROMÉE

LYFT LUREN – bli framgångsrik - Om telefonskräck, hur man övervinner den - och når sina mål HENRIK BROMÉE

Är du entreprenör, aspirerande författare, säljare – eller arbetar du med välgörenhet?
Tvekar du att ta det första steget mot att förverkliga din dröm; att greppa telefonen och ringa det där första samtalet till någon du inte känner?
I nya boken Lyft luren – nå framgång guidar Henrik Bromée dig igenom olika metoder, mentala förberedelser och konkreta tips för att våga lyfta luren och börja din egen framgångsresa. 

Metoderna är grundade på Henriks egna erfarenheter och ett antal inspirerande berättelser både från honom, och från framgångsrika personer såsom Johan Staël von Holstein, Therese Albrechtson och Johan Wendt.
Genom att använda metoderna och tipsen i boken kan alla bli mästare på att skapa nya lönsamma kontakter – och nå sina drömmar.

”… boken levererar precis det som titeln anger… Bromée tar sig an problematiken på ett mycket personligt och bitvis underhållande vis. Han ger handfasta praktiska tips och varvar med intressanta exempel från sin egen och andras verklighet.” Louise Sverud, BTJ

UR BOKEN:

”Vilket problem löser du och på vilket sätt löser du det bättre än dina konkurrenter?
Ha alltid argumenten klara för dig. Du ska kunna dem i sömnen.
De bör vara så konkreta och kärnfulla som möjligt utan krångel eller för många detaljer.
Om du är ute efter ett jobb ska du kort och koncist kunna berätta hur du kan tillföra värde till en potentiell arbetsgivare.
Vem är du? Vad gör du? Vad vill du?”

”Det är inte farligt att behöva ta ett nej eller att någon lägger på luren i örat. Hellre det än att du stannar i din bekvämlighetszon och inte kommer vidare med affärerna eller visionerna. Du vill väl inte ge upp dina drömmar bara för att du är för lat eller feg?”

HENRIK BROMÉE är civilekonom och vd i Sverige för ett av världens största företag inom finansiella tjänster. Utöver det är han styrelseordförande i Svenska Kreditförsäkringsföreningen samt senior rådgivare till ett rekryteringsföretag. Henrik har arbetat med kvalificerad försäljning i Sverige och internationellt i över tjugo år och tog sina första steg som telefonsäljare under universitetstiden på 1990-talet.

För mer information och recensionsexemplar, var vänlig kontakta:

Jimmy Sjökvist
[email protected]

Lava Förlag – Böcker som lönar sig

DELA

Lämna en kommentar