Hem Nyheter THE MAGIC OF NOT GIVING A F*CK – Bästsäljaren från USA är...

THE MAGIC OF NOT GIVING A F*CK – Bästsäljaren från USA är en käftsmäll för alla överpresterande.

THE MAGIC OF NOT GIVING A F*CK - Bästsäljaren från USA är en käftsmäll för alla överpresterande.

The magic of not giving a f*ck – och ändå få ut mer av livet av Sarah Knight är bästsäljaren från USA – Hur du slutar lägga tid du inte har på folk du inte gillar och på saker du inte vill göra. En käftsmäll för alla överpresterande.

Är du sönderstressad, överbokad och utled på att vara alla andra till lags men inte dig själv? Då är det dags att sluta giving a f*ck.

Sarah Knights briljanta, roliga och praktiska handbok, som är översatt till mer än femton språk, förklarar hur du skakar av dig ofrivilliga måsten, skam och skuld och i stället bryr dig om de människor och aktiviteter som gör dig lycklig. Hennes användarvänliga tvåstegsmetod för att sluta be om ursäkt – och för att rensa i den mentala röran – kommer att frigöra dig från mängder av måsten.

Boken handlar om allt från familjedraman till hur man får en bikinikropp (man bryr sig inte). Den kommer att ge dig tid, energi och pengar att lägga på de saker i livet som verkligen spelar roll.

Vad väntar du på? Sluta give a f*ck och lev det bästa liv du kan få! 

The Magic of Not Giving a F*ck har fått topprecensioner i internationell press:

“Genial.” Cosmopolitan

”Min nya frälsare … hysteriskt rolig.”
Psychologies (UK)

”Efter att ha läst den här boken från pärm till pärm och satt samman en lista på tio saker jag inte bryr mig ett f*** om (Kanye West och peeling hamnade rätt högt upp), inser jag hur underbart befriande det är att sluta be om ursäkt för saker jag inte är ledsen för.

Red (Storbritannien)

”[En] blandning av Oprah Winfrey-aktiga mantran och Amy Schumer-iska obsceniteter.”
ELLE (Australien)

Sarah Knight är frilansredaktör, förläggare och författare. År 2015 tog hon beslutet att lämna en framgångsrik karriär och bli egenföretagare för att själv bestämma över var, när och hur hon skulle arbeta. Sarah delar sin tid mellan Brooklyn, New York och Dominikanska Republiken. För att citera henne själv: “I no longer give a f*ck about winter.”

Lava Förlag – Böcker som lönar sig

DELA

Lämna en kommentar