Hem Författare Pamela Andersson Ny bok från Pamela Andersson i augusti – om cancern som mirakulöst...

Ny bok från Pamela Andersson i augusti – om cancern som mirakulöst försvann

 

Den 28 augusti släpper Pamela Andersson boken Två hål i huvudet och ett mirakel – en berättelse om hjärntumören som mirakulöst försvann och efterlämnade just två hål i huvudet.

Vad händer när man får diagnosen hjärntumör?

Är det självklart att man skaffar sig en personlig tränare, äter nyttigt och sover bättre än någonsin? Det har nu gått några år sedan Pamela Anderssons liv vändes upp och ner av en potentiell dödsdom.

”Du har en tumör i din hjärna.”
Pang!
”Som vi aldrig kommer att kunna operera bort.”
Pang, pang.

2012 fick Pamela diagnosen hjärntumör. Sedan dess har hon kämpat för sitt liv. Genom strålningar, håravfall och otaliga cellgifter har Pamela tagit träningen, sömnen, kosten och tankarna till hjälp för att orka igenom behandlingarna. Men främst har kampen skett genom att leva själva livet – genom kärlek, glädje och motgångar, genom skratt och gråt. Men mest skratt.

I Två hål i huvudet och ett mirakel berättar Pamela på sitt engagerande, starka och gripande sätt om sin egen cancerresa. Hur hon genom sin positiva inställning och sitt nitiska arbete med träning, sömn och inte minst tankarna – på ett mirakulöst sätt – har tagit sig från att leva med en hjärntumör som inte går att operera till att den är helt borta.

Pamela Andersson är chefredaktör på tidningen ToppHälsa, föreläsare och ambassadör för Cancerfonden och födelsestaden Hudiksvall. Hon har tidigare utkommit med boken Jag ska inte dö idag.

Vill du intervjua Pamela, be om recensionsex eller behöver du högupplöst bildmaterial? Kontakta
Schyttberg PR: [email protected] | 0706-24 30 23

* * *

Lava Förlag – Böcker som lönar sig

Lämna en kommentar