Hem Författare Maria Rankka Uppdrag förändring – Rankka/Bildt släpper bok!

Uppdrag förändring – Rankka/Bildt släpper bok!

Maria Rankka och Marita Bildt släpper boken Uppdrag förändring 6 september på Lava Förlag.

Alla på företaget både kan och bör vara delaktiga i utveckling och innovation. Detta är huvudbudskapet i Uppdrag förändring, där Maria Rankka och Marita Bildt samlat sina synsätt och idéer kring modernt ledarskap och förändringsarbete.

Marita Bildt och Maria Rankka hade känt varandra i flera år, och arbetat ihop vid flertalet tillfällen, när idén föddes att skriva en bok. Över en lunch 2013 skissades en grov struktur fram, och sedan fick boken växa fram genom samtal och diskussioner. Och tålamod! En av grundnycklarna till förändring är tålamod, vilket inte minst visade sig under Maria Rankkas förändringsarbete med Stockholms Handelskammare: under två års tid ville hon säga upp sig varje dag – sedan vände det.

Författarnas olika personligheter och temperament har skapat en bredd och en kreativitet, och vi får ta del av öppenhjärtiga skildringar av både misstag och framgångar. Allt för att hjälpa dig som är, eller vill bli, chef i en modern tid där att leda är att förändra. De små tingens förändringsarbete ska pågå hela tiden.

Maria Rankka är VD för Stockholms Handelskammare, som under hennes ledarskap utvecklats till en modern medlemsorganisation. Hon har även ett flertal styrelseuppdrag, och var tidigare VD för tankesmedjan Timbro samt delägare i Prime PR.

Marita Bildt är Senior Advisor på Six Year Plan, verksamt inom ledarträning och affärsutveckling, samt har ett flertal styrelseuppdrag. Hon är tillsammans med sin man grundare av Teleopti, ett internationellt telecomföretag med kontor i 15 länder.

Utgivning: 6 september
ISBN 978-91-87941-77-1

För intervjuförfrågningar, recensionsexemplar eller högupplösta bilder, kontakta
SCHYTTBERG PR [email protected] alt 0706-24 30 23

Lava Förlag – Böcker som lönar sig

Lämna en kommentar