Hem Pressrum Pressmeddelanden Pressmeddelande – Världens mest lästa ledarskapsbok på svenska

Pressmeddelande – Världens mest lästa ledarskapsbok på svenska

Stephen R. Coveys bok De 7 goda vanorna (”The 7 Habits of Highly Effective People”) publicerades 1989 och blev genast en succé. Denna klassiker är världens mest spridda ledarskapsbok och har sedan utgivningen sålts i fler än 40 miljoner exemplar på 38 språk. 

Nu finns boken tillgänglig igen i en ny översättning.

Stephen R. Covey var en amerikansk föreläsare, affärsman och författare. Hans mest populära bok är De 7 goda vanorna.
I boken får man ta del av principer och synsätt för självledarskap som går betydligt djupare än i de vanliga ledarskapsböckerna. De 7 goda vanorna täcker in de viktigaste och mest angelägna aspekterna av livet; hur vi vill vara som människor och hur vi vill leva vårt liv på allra bästa sätt, utifrån våra egna förutsättningar. De 7 goda vanorna har gett generationer av läsare gett nycklarna till hållbart och meningsfullt liv.

Genom utbildningar, rådgivningat, workshops och föreläsninga sprids hans budskap även i Sverige. www.franklincovey.se

Stephen R. Covey har skrivit flera böcker varav ”The 5 choices – The path to extraordinary productivity” kommer på svenska nästa år.

Här är några svenska röster om boken:

De sju goda vanorna kan verka självklara, men ger upphov till många tankar, beteendeförändringar och insikter, särskilt när man jobbar med dem tillsammans i en arbetsgrupp. Det är härligt att ha gemensamma referensramar, att skratta och till exempel konstatera ”nej nu hamnade vi i bekymmercirkeln igen”.

Lottie Knutson, författare och styrelseproffs

”I De 7 goda vanorna samlar Covey ihop tidlösa principer i ett genialiskt koncept som förändrar insikt och förmåga hos människor i grunden med det personliga ledarskapet i fokus. Oavsett om du vill skapa förändring i det stora eller lilla så ger verktygen i denna klassiker bara mer tillbaka, ju mer du praktiserar. Enkelt, kraftfullt och en solid grund i ett gott ledarskap, oavsett om du leder dig själv, andra eller både och.”

Niklas Hedin, verkställande direktör och grundare, Centiro, Borås

För mer information var vänliga kontakta:

Lava Förlag
Jimmy Sjökvist
[email protected]
073-6894122

Lava Förlag – Böcker som lönar sig

Lämna en kommentar