Bor min mamma här?

Martin är en ung man med arkitektambitioner som får anställning på ett byggvaruhus, där han ritar bygglovshandlingar åt varuhusets kunder. Han inleder ganska snart ett förhållande med en ung kvinna på företaget, men relationen tar slut när hon får ett nytt jobb i Stockholm.

Detta väcker ett trauma om övergivenhet från tidig barndom till liv. Margit, en medelålders kvinna på ritkontoret, strävar efter att hjälpa honom att må bra. Deras inbördes omsorger utvecklas med tiden till en djupare relation, men vad Martin inte vet är att Margit både är allvarligt sjuk och dessutom bär på en hemlighet som kan förändra allt …

Bor min mamma här? av Conny Larson är en lugn men intensiv relationsroman om hur det förflutna kan komma att påverka ens liv, oavsett om man vill det eller ej.

ISBN 9789189741515

Om författaren

Conny Larson är född 1942 och växte upp i Nässjö på det småländska höglandet. Ungdomsåren tillbringade han med familjen i Ängelholm där fadern fått arbete. Conny är utbildad byggnadsingenjör och arbetade många år som projektingenjör och arkitekt inom byggindustrin. Senare gled han in på marknadsområdet, gick kurs i marknadsekonomi och jobbade de sista 25 åren med marknadsföring och reklam, den sista tiden med egen reklambyrå. Privat har Conny alltid intresserat sig för hur världen hänger ihop, hur människor interagerar och vad som driver oss i livet. Conny har sedan tonåren skrivit dikter, och har publicerat flera egenproducerade verk. Att skriva relationsromaner är ett intresse som vaknat på gamla dagar. Privat gillar han att dansa argentinsk tango. Det har han gjort de senaste 20 åren. Minst. ”Bor min mamma här?” är hans andra roman. Den första, ”Tangokavaljer” utkom 2021 på Vulkan förlag.

Rekommenderas för dig