En PR-konsults bekännelser

Dyk ned i en värld av strategisk kommunikation och PR med branschveteranen Carl-Johan Wachtmeister. Med över 40 års erfarenhet inom medierelationer, opinionsbildning, krishantering och finansiell kommunikation, ger Wachtmeister en inblick i de dynamiska och mångfacetterade aspekterna av kommunikationsvärlden.

I ”En PR-konsults bekännelser” öppnar Carl-Johan upp dörren till sina mest spännande, lärorika och underhållande erfarenheter, från att bygga byråer från grunden till att arbeta för stora internationella koncerner inom verkstad och läkemedel. Hans prestigelösa och personliga berättelser fyller boken med rikedom, och han avslöjar de oumbärliga lärdomarna han samlat på sin resa.

Om du är verksam inom kommunikationsbranschen, överväger en karriär inom PR, eller bara är intresserad av ledarskap och företagsbyggande, är denna bok en ovärderlig källa till kunskap och inspiration. Lär dig hur man bygger en kommunikationsbyrå ”by the book”, etablerar ett starkt varumärke, och mycket mer!

Vänta inte! Ta del av Carl-Johans värdefulla insikter och gör din resa i kommunikationsvärlden framgångsrik och givande!

ISBN 9789189854895

Om författaren

Carl-Johan Wachtmeister har mer än 40 års erfarenhet av arbete med kommunikation med fokus på strategisk rådgivning och praktiskt genomförande inom områden som mediarelationer, opinionsbildning, krishantering och finansiell kommunikation. Han har bland annat varit informationsdirektör för läkemedelsbolagen Kabi och Kabi Pharmacia och verkstadsbolaget Atlas Copco samt har ett långt förflutet inom byråbranschen från företag som BNL Information, Rikta Kommunikation och Sund Kommunikation. I den här boken berättar Carl-Johan om utmaningar och lärdomar från allvarliga kriser till hur man bygger starka varumärken och navigerar i börslandskapet som noterat bolag.

Rekommenderas för dig