Sommarro

Julia Wiklund är både dumpad och utan planer för sommaren när hon får ett livsomvälvande samtal. Hon har ärvt Siggisbo slott av en okänd gammelfarbror. Omtumlad lämnar hon sin andrahandslägenhet i Stockholm och tar tåget till Värmland. Här möts hon av ett nedgånget slott där tiden verkar ha stannat för åttio år sedan.

Nu börjar den mest sagolika sommaren i Julias liv. Tillsammans med sina nya grannar – den mörka Silas och hans rödlockiga bror Felix – njuter Julia av livet som slottsägarinna. Men under ytan har arvet rört upp oväntade känslor. I hopp om att förstå vem hennes pappa var, börjar Julia nysta i den olycksdrabbade familjen Mårdstjernas historia.

Varför bytte hennes pappa namn och teg om sitt förfl utna? Vad döljer sig i det förseglade tornrummet? Och varför drömmer Julia att hon jagar en okänd, ung kvinna genom slottet? Kan det vara så att allt har sitt ursprung i en ödesdiger händelse för hundra år sedan?

Sommarro är en berättelse om förbjuden kärlek – om passion, förlust och svek – och om hur händelser i det förflutna kan påverka våra liv än idag.

ISBN 9789189825420

Rekommenderas för dig