Tänk om

2023

Tänk om det finns andra vägar framåt i livet än de traditionellt utstakade. Tänk om människor växer av att få göra saker på riktigt, att bli sedda och bekräftade för vad de faktiskt visar sig vara kapabla till. Tänk om vi helt enkelt skulle tänka om, för att skapa ett starkare samhälle som håller ihop helheten och bygger bort utanförskap.

 

Stig-Arne Bäckman är den otålige dyslektikern, idésprutan och innovatören som valt att vandra längs en egen stig. Han är grundare av Urkraft och Talangakademin och har sommarpratat i P1.

 

I sin biografi delar Stigge öppenhjärtigt med sig av sina idéer, mörka stunder och en massa galna upptåg han fått vara med om genom att våga att tro på något.

ISBN 9789189723818

Om författaren

Jonas Fahlman, född 1972, kommer från Skellefteå och är verksam inom kommunikationsbranschen. Jonas har tidigare gett ut sju böcker. | Stig-Arne (Stigge) Bäckman, född 1950 i Skellefteå. Mångsysslare, samhällsengagerad visionär! Startade Urkraft i Skellefteå och riksomfattande TalangAkademin – verksam som föreläsare och konsult.

Rekommenderas för dig