Vägen till Arkadien

2022

Lilly är ateisten och pastorsdottern som inte tror på vidskepelse. Sedan hennes tvillingbror dog och hon hastigt flyttade till London för att jobba inom finansvärlden, har hon inte besökt släkthemmet i Skottland en enda gång. När hon tvingas på semester och möter sin adoptivfar igen blir hon därför chockad. Hur kan han inte ha åldrats på 18 år?

 

Tillbaka i barndomshemmet börjar mystiska saker hända. Hon ser underliga syner, hör viskande röster och hemsöks av mardrömmar om en spegel. Är det bara hennes PTSD som spökar eller händer allting på riktigt? Samtidigt blir Lilly fängslad av två helt olika män. Lika intensivt som koncernchefen Sam Torrance uppvaktar henne, tycks krigsveteranen Mike Stirling dra sig undan all fysisk kontakt trots att han uppenbart åtrår henne.

 

Vägen till Arkadien är en roman om vad som skulle hända om Messias återkom och apokalypsen tog sin start. Vad händer när en vanlig människa kan se källan till Guds kraft? Det är den första delen i en spännande serie om Gudskraft, döden och återfödelse.

ISBN 9789189723382

Rekommenderas för dig